Mijn favorieten

Reviews

Mevrouw Leurink

"Ik ben heel blij dat ik Yvette Westerhof in handen heb genomen voor de aankoop van een huis in Heerenveen. Dankzij Yvette heb ik samen met mijn dochter een huis gevonden. Yvette wist na de eerste ontmoeting precies wat we wilden hebben. Goed bereikbaar, snelle reactie op mail en Whatsapp. Goede aanbeveling in het kiezen van een huis. ook voor bouwtechnisch kundige had ze een goed adres evenals een notaris.

Yvette bedankt voor alles voor tijdens en na de aankoop van ons huis.
Zoekt u een makelaar in Heerenveen en omstreken voor de aankoop van een huis dan is Westerhof Makelaardij echt een hele goede."

-------------------------------------------------

De heer Harkema

"
Van harte aanbevolen! Wij zijn erg blij met Westerhof makelaardij."

-------------------------------------------------