Mijn favorieten

Over Yvette

Waarom Westerhof Makelaardij?
Is het tijd je woning te verkopen? Of blijf je maar fantaseren over een nieuwe woonplek en ontbreekt het aan een goed plan? In alle gevallen help ik je graag, want dat is de reden dat ik, Yvette Westerhof, makelaar ben geworden. Samengevat, wil ik je:

  • helpen bij het maken van de juiste match
  • ontzorgen van het geregel.

Een opgeluchte en blije klant is voor mij een goeie dag

Het kopen of verkopen van een woning is een serieuze aangelegenheid. Wat is de juiste verkoop- of aankoopsom? Maar nog belangrijker; hoe zorg je ervoor dat je woont zoals je wenst, zonder geldzorgen? Een huis is zoveel meer dan de optelsom van alle investeringen. Het is de plek waar je leeft, waar je je thuis voelt. En wat is dat waard?

Een jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening maakt mij als makelaar dubbel interessant. Ik denk, maar reken ook graag met je mee. Want dat zit nou eenmaal in mijn genen. Net als de eigenschap het zorgvuldig af te handelen. Heb je een woon-of verkoopvraag? Bel gerust, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn om dit samen op te pakken. Je kunt mij bereiken op tel: 06-11257146, of stuur een mail naar info@westerhofmakelaardij.nl.

Maak gebruik van mijn expertise; dan helpen wij elkaar! 

Vestiging:

Westerhof Makelaardij

AKKRUM

It Bjinstap 15
8491 AX Akkrum
KvK nummer: 73438669
BTW nummer: NL001430365B46